Bodrum Son Dakika Yangın - Son Dakika: Bodrum'da korkutan yangın - Haber - Motosikletten düşen genç kız yaralandı.

Bodrum Son Dakika Yangın - Son Dakika: Bodrum'da korkutan yangın - Haber - Motosikletten düşen genç kız yaralandı.. Turizm cenneti bodrum'da atık depolama alanında çıkan yangın kısa süre içerisinde ormanlık alana sıçradı. Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Gelen son dakika haberine göre, bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. 1,5 saatte kontrol altına alındı. Türkiye'den panik yaratan yangın haberleri gelmeye devam ediyor.

Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bodrum yangın son dakika haberleri ve bodrum yangın video ve resimleri. 13:20 hem suçlu, hem güçlü. Bodrum (muğla), (dha) (dha) 21.06.2019 17:32. .bodrum ilçesinde kumbahçe bölgesinde nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı saat 13.00 sırlrında evlere yakın bir bölgede yangın çıktı.

Bodrum'da Yangın - Son Dakika
Bodrum'da Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Bakan koca koronavirüste son durumu paylaştı. 29.07.2021 15:33 | son güncelleme : İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için yangına müdahale ediyor. Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Muğla'nın bodrum ilçesinde, dün öğle saatlerinde makilik ve otluk alanda çıkan yangın kontrol altına alınamıyor. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. .bodrum ilçesinde kumbahçe bölgesinde nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı saat 13.00 sırlrında evlere yakın bir bölgede yangın çıktı. 13.05.2021 19:14 | son güncelleme:

Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Bodrum'da bugün öğle saatlerinde başlayan yangın büyüdü. Gelen son dakika haberine göre, bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum yangın ile ilgili 15 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; Çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve yangın sonucu 2 kişi yaralandı. Kuyucak ve güvercinlik'teki yangın kontrol altına alındı. İşte muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangının son dakika haberi. Nilay er31 temmuz 2021son güncelleme: Gelen son dakika bilgisine göre aydın'ın didim ilçesinin i̇mbat koyu'nda orman yangını çıktı. .bodrum ilçesinde kumbahçe bölgesinde nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı saat 13.00 sırlrında evlere yakın bir bölgede yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın çıktı!

Bakan koca koronavirüste son durumu paylaştı. Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Türkiye'den panik yaratan yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Nilay er31 temmuz 2021son güncelleme:

Bodrum'da korkutan yangın - Son Dakika
Bodrum'da korkutan yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın çıktı! Gelen son dakika bilgisine göre aydın'ın didim ilçesinin i̇mbat koyu'nda orman yangını çıktı. Türkiye'den panik yaratan yangın haberleri gelmeye devam ediyor. .bodrum ilçesinde kumbahçe bölgesinde nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı saat 13.00 sırlrında evlere yakın bir bölgede yangın çıktı. Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı. İşte bodrum yangını son dakika haberleri ve son bilgiler. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı.

Nilay er31 temmuz 2021son güncelleme:

1,5 saatte kontrol altına alındı. Güvercinlik mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum yangın son dakika haberleri ve bodrum yangın video ve resimleri. Çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve yangın sonucu 2 kişi yaralandı. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Kuyucak ve güvercinlik'teki yangın kontrol altına alındı. Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Gelen son dakika haberine göre, bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. En son bodrum haberleri anında burada. 13.05.2021 19:14 | son güncelleme: Bodrumda meydana gelen yangının son durumu merak konusu haline geldi.

Kuyucak ve güvercinlik'teki yangın kontrol altına alındı. Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz. İşte muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangının son dakika haberi. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. 13.05.2021 19:14 | son güncelleme:

Bodrum'da Korkutan Yangın - Son Dakika
Bodrum'da Korkutan Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Turizm cenneti bodrum'da atık depolama alanında çıkan yangın kısa süre içerisinde ormanlık alana sıçradı. Bodrumda meydana gelen yangının son durumu merak konusu haline geldi. Çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve yangın sonucu 2 kişi yaralandı. Türki̇ye 31.07.2021, 13:51 31.07.2021, 13:53 soner ki̇raz. Vali civelek, yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için çaba harcandığını ve çevre illerden destek ekip istendiğini açıkladı. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti.

Anasayfa » uncategorized » son dakika bodrum !!!

Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı. İşte muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangının son dakika haberi. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. 25 haziran 2020 16:23 son güncelleme: Bodrum yangın son dakika haberleri ve bodrum yangın video ve resimleri. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Aa muhabiri ali ballı, bodrum'daki yangına ilişkin son gelişmeleri aktardı. Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bodrum'un gümüşlük mahallesi'ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Bakan koca koronavirüste son durumu paylaştı. Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Gelen son dakika haberlerine göre bodrum'da korkutan yangın evlere 5 metre kala söndürüldü, tarım araçları kül oldu muğla'nın bodrum ilçesin de çıkan yangında, zeytin ağaçları, mandalina ağaçları.

Bodrum yangın ile ilgili 15 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir bodrum son dakika. .bodrum ilçesinde kumbahçe bölgesinde nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı saat 13.00 sırlrında evlere yakın bir bölgede yangın çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook